Om CompEng

CompEng arbetar inom produktutveckling med fokus på dimensionering/konstruktion av strukturer/produkter.
Vi drivs av glädjen att lösa tekniska problem med sådan kvalitet att kunden ser oss som sitt självklara val. Vår verksamhet är uppbyggd på långsiktiga och goda relationer till kunder och det är deras förnyade förtroende som är vårt egentliga mål.
Vår marknad är i huvudsak Sverige och uppdragen utförs antingen från det egna kontoret eller på plats hos vår kund.

Namnet

Composite Engineering (= Sammansatt Ingenjörskunskap) kommer från att vi har en bred teknisk kunskap och kan arbeta tvärvetenskapligt om så krävs.
Vi kombinerar vårt kunnande med personligt engagemang, kreativt nytänkande och ett brett kontaktnät.

Namnet kan också associeras med materialgruppen kompositer vilket är ett område vi har omfattande kunskaper inom, både praktisk och teoretiskt.


Bakgrund

Grunden till Composite Engineering kommer från den militära industrin där vi arbetade med utveckling av produkter i komposit material, i hela utvecklings processen från förstudier, konstruktion/analys, prototyp tillverkning, provning till serietillverkning.
Vi har dessutom under flera år arbetat inom olika "industri grenar", i olika befattningar och har därför en stor praktisk erfarenhet med olika typer av produkter och uppdrag.I KORTHET ....

Vi har en bred erfarenhet från olika typer av produkter/system/strukturer från olika branscher. Bilderna på denna hemsida visar några av de produkter/system/strukturer våra medarbetare deltagit i utvecklingen av !